Resultaten voor goochelaar belgium got talent

goochelaar belgium got talent
Nicholas Echt Uit in Beerse.
Het televisiesprookje van Nicholas begon in Belgium's' Got Talent. Keer op keer verwonderde hij de jury en het publiek. Nadat hij een eigen programma kreeg op VTM trekt Nicholas nu op tournee, live op het podium, onder het oog van uzelf!
Patrick Pickart Hypnose en Hypnoseshow. Facebook. Flickr. Google. Instagram. Linkedin. Pinterest. Tumblr. Twitter. YouTube.
Onmiddellijk hierna studeerde hij veiligheidstechnieken aan de VUB. Het studeren nog niet beu, volgde hij later nog een opleiding Security Management aan de KULeuven. Naast de exacte wetenschappen komt hij als goochelaar in aanraking met de mystieke wereld van hypnose.
Who we are.
Door zijn ervaring in de animatiesector zorgt Nikolini telkens voor een show op maat en naar uw wensen. U kan Nikolini boeken als kindergoochelaar, podiumgoochelaar of illusionist. En dit voor zowel kinderen, volwassenen als senioren. Deelname aan Belgium's' got talent.
Martijn Debbaut kroont zich tot beste balgoochelaar.
Gisteren heeft Martijn Debbaut de eerste preselectie van de Keep It Up Challenge op zijn naam geschreven. In één minuut liet hij maar liefst 187 baltoetsen noteren, een absoluut record! Niet zó verwonderlijk want Martijn bereikte als freestyler eerder al de liveshow van het televisieprogramma Belgium's' Got Talent.
Goochelaar Kevin Antonis: Illusionist en speciale goochelacts.
Kevin in Belgium's' Got Talent 18/10/2013.: Sinds zijn kindertijd is Kevin Antonis bezeten door de goochelkunst. Ondanks zijn jonge leeftijd, heeft hij reeds meerdere internationale prijzen in de wacht weten te slepen. Of U nu op zoek bent naar een goochelaar, illusionist, vuurspuwer of andere exclusieve acts, Kevin kan het U aanbieden.
Steven Delaere VTM.
Belgium's' Got Talent. Volgens Ray Cokes is Steven Delaere één van de beste illusionisten die in de afgelopen jaren auditie deden in Belgiums Got Talent. Steven is in het echte leven pianoleraar maar heeft de goochelmicrobe van zijn opa gekregen.
Nicholas, Echt Tele Ticket Service.
Zo kan iedereen de show met evenveel verbazing volgen! Het gaat hard voor goochelaar Nicholas. Na zijn spraakmakende deelname aan Belgiums Got Talent kreeg hij bij vtm een eigen programma. Na twee succesvolle seizoenen van Nicholas, vat de razend populaire kerel begin november een eigen theatertournee aan en geeft hij een 50-tal shows in Vlaanderen.
Nicholas Echt c.c. CasinoKoksijde.
Het televisiesprookje van Nicholas begon in Belgium's' Got Talent. Keer op keer verwonderde hij de jury en het publiek. Nadat hij een eigen programma kreeg op VTM trekt Nicholas nu op tournee, live op het podium, onder het oog van uzelf!
Steven Delaere Liveshow 4 Belgium's' Got Talent 2015 YouTube.
Steven Delaere Belgium s got talent Duur: 411. Steven Delaere 37.880 weergaven. BESTE VAN DE SLIMSTE MENS 2017 MET PHILIPPE GEUBELS, JEROOM, BARTEL, GOEDELE EN ROB Duur: 1009. DP Products 643.531 weergaven. ALL 5 GOLDEN BUZZERS on Britain's' Got Talent 2018!
Mentalist Piet Kusters Entertainment.
Hij ontbolsterde al snel tot een entertainer pur sang, met een ontwapende glimlach en trucs die je mond doen openvallen. Zelf ben ik alvast een héle grote fan van deze sympathieke jongeman. Schepen van evenementen Stad Hasselt. KOZEN REEDS VOOR PIET. BELGIUM'S' GOT TALENT 2018.

Contacteer ons

-- goochelaar aan tafel
-- goochelaar inhuren kinderfeest
-- goochelaar voor kinderfeestje
-- nicholas goochelaar
-- goochelaar kinderfeestje arnhem
-- goochelaar dordrecht
-- goochelaar bedrijfsfeest
-- goochelaar engels
-- goochelaar gezocht
-- goochelaar kinderfeestje brabant
-- goochelaar belgium got talent
-- goochelaar aan huis