Resultaten voor jannes de goochelaar

jannes de goochelaar
Kasteeltuinen Arcen Jannes de goochelaar.
Jannes laat balletjes naar willekeur verdwijnen en verschijnen of tovert twee keer niks van het ene houtje naar het andere tot hij er zelf ook geen hout meer van snapt. Jannes de Goochelaar is de enige goochelaar van Nederland die zijn acts op historische bronnen baseert maarzelfs de knapste historicus staat hier voor raadsels!
Jannes de Goochelaar, historisch entertainer de magie van het verleden.
Jannes is historisch entertainer en goochelt graag voor iedereen, van jong tot oud. Als Romeins, 14e, 15e, 16/17e of 19e eeuws historisch goochelaar vermaakt Jannes aangenaam komisch en met de nodige zelfspot, al jaren het hedendaagse publiek. Door de hoge historische authenticiteit en zijn kennis op dit gebied is Jannes een graag geziene gast op kastelen, historische festivals, musea of Romeinse vindplaatsen.
Jannes de goochelaar Middeleeuws Winschoten.
Als historisch goochelaar vermaakt Jannes aangenaam komisch en met de nodige zelfspot, al jaren het hedendaagse publiek. Door de hoge historische authenticiteit en zijn kennis op dit gebied is Jannes een graag geziene gast op kastelen, historische festivals, musea of Romeinse vindplaatsen.
Bodemvondstenwereld Toon onderwerp Jannes stelt zich voor.
Re: Jannes stelt zich voor. hoi @ Jannes de Goochelaar., welkom hier bij ons we hebben binnenkort een forumfeestmisschien, dat je wat van je goochelkunsten voor ons kan tonenben, vooral geinteresseeert in het verdwijnen van de Romeinse munten edje schreef.:
Jannes de Goochelaar Bolstjurrich.
Jannes de Goochelaar. Jannes de Goochelaar is een rasechte wonderdoener uit de 14e eeuw. U hoeft zich niet ongerust te maken! Integendeel, deze sympathieke middeleeuws goochelaar schudt ware wondertjes uit zijn mouw. Hij trekt rond met de mars op de rug.

Contacteer ons

-- jannes de goochelaar
-- goochelaar kinderfeestje limburg
-- goochelaar arnhem
-- goochelaar hans klok
-- illusionist
-- nederlandse zangeressen
-- wat is goochelen
-- workshop goochelen
-- goochelaar huren voor kinderfeestje
-- goochelen voor dummies
-- goochelaar leeuwarden
-- goochelaar dennis
-- goochelaar school