Resultaten voor goochelaar hans klok

goochelaar hans klok
Hans Klok Eftepedia alles over de Efteling.
Niet te verwarren met de Magische Klok. Johannes Franciscus Catharinus Hans Klok Purmerend, 22 februari 1969 is illusionist en goochelaar. In seizoen 2002 had hij de hoofdrol in de Wonderlijke Efteling Show. Als hij op tienjarige leeftijd een goocheldoos krijgt, is Hans verkocht en wil hij goochelaar worden.
Hans Klok The Worlds Fastest Illusionist.
Hans Klok voor het laatst in Carré 14/06/2018 1128.: Het is officieel: Hans Klok emigreert naar Las Vegas 11/05/2018 0949.: Hans Klok in Tijd Voor Max 19/04/2018 1001.: Volg Hans Klok op social media. Copyright Hans Klok The Worlds Fastest Illusionist.
Goochelaar Steve Carlin Goochelaar en illusionist Hans Klok.
Lees hieronder meer over de theatershow house of Horror. Over Hans Klok. Johannes Franciscus Catharinus Hans Klok is geboren in Purmerend op 22 februari 1969. Zijn hele leven is hij al goochelaar en illusionist. Hij begon met goochelen toen hij 10 jaar was met een goocheldoos.
HANS KLOK is de snelste illusionist van wereldformaat.
Hierop volgen gesprekken met producent Joop van den Ende. In 2006 wordt Stage Entertainment Magic opgericht en in 2007 staat goochelaar en illusionist Hans Klok een half jaar in Planet Hollywood in Las Vegas met zijn show The Beauty of Magic, waarin Pamela Anderson hem assisteert.
Hans Klok inhuren?
Hans Klok zijn doorbraak. Het grote publiek leerde Klok vooral kennen door zijn gastoptreden in de André van Duin Revue in 1993, gevolgd door andere televisieoptredens, zoals bij de Dinershow en op de internationale kanalen hij was onder andere te zien bij The Worlds Greatest Magic, van de NBC. Bezoekers van Duinrell kenden de illusionist met zijn lange, blonde haren al langer; hier had Klok sinds het begin van de jaren negentig namelijk zijn eigen theatershow. Maar voor de mensen die wat meer in het wereldje zaten, was hij al lang geen onbekende meer. Hij was al enkele jaren in allerlei landen te gast geweest als goochelaar hij bezocht onder andere Zuid-Amerika, Japan en de Verenigde Staten en doet dat tot op heden met een steeds verder uitbreidende en altijd maar spectaculairder wordende show nog altijd.
Hans Klok Wikipedia.
Hans Klok in 2010. Johannes Franciscus Catharinus Klok. 22 februari 1969. Hans Klok in een spotje van de rijksoverheid. Johannes Franciscus Catharinus Hans Klok Purmerend, 22 februari 1969 is een Nederlands goochelaar illusionist. 1.2 Carrière als illusionist. 1.3 Overige werkzaamheden.
Hans Klok The Worlds Fastest Illusionist.
Für weitere Informationen nehmen Sie bitte Kontakt mit uns auf. Über Hans Klok. Hans Klok steht nun schon seit Jahren unerreicht an der Weltspitze, mit Triumphen auch in China, Mexiko, Brasilien, ganz Europa, England und Las Vegas, wo Pamela Anderson seine Assistentin war.
Goochelaar en illusionist Hans Klok Goochelaar Jordi.
Lees de reacties! Home goochelaar Hans Klok. Hans Klok is momenteel veruit de meest bekende illusionist uit Nederland. Met zijn spectaculaire shows treedt hij over de hele wereld op, van Monte Carlo tot Las Vegas en door China met zijn reizende voorstelling.
Hans Klok Illusionist in huren of boeken? JB Productions.
Voor meer informatie en beschikbaarheid van Hans Klok Illusionist kunt u contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze. Plaats boeking Plaats optie vraag offerte. stel een vraag stuur door per email Print deze info. Illusionist Alfredo Lorenzo. Hans Kazan Brainpower. Hans Klok Illusionist. Goochelaar Richard Top in Viervoud.

Contacteer ons

-- jannes de goochelaar
-- goochelaar kinderfeestje limburg
-- goochelaar arnhem
-- goochelaar hans klok
-- illusionist
-- nederlandse zangeressen
-- wat is goochelen
-- workshop goochelen
-- goochelaar huren voor kinderfeestje
-- goochelen voor dummies
-- goochelaar leeuwarden
-- goochelaar dennis
-- goochelaar school