Op zoek naar goochelaar amsterdam?

goochelaar amsterdam
Goochelaar huren Amsterdam Niels Harder.
Wanneer u op zoek bent naar het huren van een komiek, dan is Niels Harder de juiste keuze bij uitstek. Hij treedt op tijdens verschillende soorten feesten, zoals bruiloften, personeelsfeesten, jubileums, bruiloften, bedrijfsevenementen, verjaardagen en nog veel meer. Bij alle shows bent u verzekerd van een professionele goochelaar die passie heeft voor zijn vak. Niels Harder komt daarom graag naar Amsterdam om van uw feest daadwerkelijk een succesvol feest te maken!
Goochelaar Amsterdam Goochelen in onze hoofdstad.
In een rondvaartboot of in het Rijksmuseum, Michel weet uw gasten op ongedwongen wijze te entertainen. Deze goed bespraakte goochelaar breekt het ijs op uw feest of evenement in onze hoofdstad. Boek een goochelaar in Amsterdam via 0318-727828, 06-20285267 of info@michelvanzeist.nl. Home Goochelaar Amsterdam.
Goochelaar Amsterdam De Biergoochelaar.
Boek een goochelaar in Amsterdam! Een goochelaar zoeken is zo gedaan. Een goede goochelaar zoeken is natuurlijk een ander verhaal. Ik kan je garanderen dat je hier helemaal goed zit! Amsterdam is groot daarom is er ook altijd genoeg te beleven!
Goochelaar inhuren / Illusionist inhuren Goochelaar Alex Buijk.
Een goochelaar inhuren? Dan ben ik, Alex Buijk, graag tot je dienst! MEER INFORMATIE AANVRAGEN. Meer informatie opvragen. Wat klanten over mij zeggen. Abn-Amro Hoofdkantoor Amsterdam. Wat een fantastisch entertainment heeft Alex ons gebracht tijdens het ABN-AMRO event! FANTASTISCHE SESSIE bij IMU.
Beste goochelwinkel van Nederland en Belgie Goochelwinkel Magicshop.nl.
Voor de professionele goochelaar hebben we alles, maar natuurlijk hebben we ook een zeer uitgebreid assortiment goochelartikelen voor de amateur of beginner. Dus wil je een goocheltruc kopen voor een kind van 12 of een volwassen persoon van 40? Geen probleem, wij hebben een zeer breed assortiment in huis!
Goochelaar Amsterdam 123Goochelaar.
Neem nu vrijblijvend contact op via 06-50574439. U bent op zoekt naar een goochelaar in Amsterdam? Dan bent u bij goochelaar John aan het goede adres. Als allround goochelaar is hij ruim inzetbaar. Op iedere locatie in Amsterdam kan deze goochelaar een wonderlijk interactief optreden verzorgen.
GOOCHELAAR AMSTERDAM Alle Goochelaars.
Een goochelaar, magician of illusionist voor close-up magic of goochelshow huren voor uw feest in Amsterdam Noord-Holland Alle Goochelaars heeft altijd een goochelaar in uw regio. Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de goochelaar betreft het optreden.
Goochelaar Amsterdam Goochelaar Jordi.
Home Goochelaar Amsterdam. Bent u op zoek naar een goochelaar in Amsterdam? Goochelaar Jordi heeft een ruime ervaring in optredens op onder andere borrels, bruiloften, recepties en allerlei verschillende soorten feesten. Hij zal uw gasten verrassen met een divers repertoire aan goocheltrucs die geweldig zijn voor jong en oud.
Goochelaar Jimmy Kinderverjaardag goochel shows.
Ouders en Kinderen door heel Nederland vertellen u dat goochelaar Jimmy hun de beste verjaardag ooit heeft gegeven! 06 33 001 002. Een kinderverjaardagsfeest organiseren kan een heuse nachtmerrie zijn! Veel kinderen in uw huis, schalen met partysnacks om voor te bereiden en geschikt entertainment vinden. U wilt dat het een magische dag wordt voor uw kind, maar u wilt ook dat het een plezierige en spanningsvrije ervaring zal zijn voor uzelf. Gelukkig is er met meer dan 4 jaar goochelervaring en over de 300 kinderfeestjes op zijn naam, Jimmy Teunis de goochelaar. Hij kan met zijn hilarische combinatie van humor en goochelen de ouders en kinderen op magische wijze fascineren! Met drie verjaardagspakketten om in elke begroting te passen, zal goochelaar Jimmy uw kind een magische ster op hun volgende verjaardag maken! Bel vandaag nog Goochelaar Jimmy op 0633001002 om de kindergoochelshow te boeken. Wat anderen over goochelaar Jimmy zeggen!
Amsterdammer Rob Mollien is Nederlands kampioen goochelen: Ik sta nog steeds te stuiteren! AT5.
Voordat Mollien samen met Emiel Lensen begon als goochelaar, was hij slager. Daarnaast heeft hij ook een horecabedrijf en een reclamebureau gehad. De wil om te ondernemen is er dus altijd geweest. Gewoon als ondernemer denken: gas geven en je dromen naleven, is zijn advies. Een belangrijke inspiratiebron voor het gouden optreden is Hans Kazan. Mollien en zijn compagnon Emiel Lensen hebben de afgelopen jaren veel met hem samengewerkt en dat heeft mede gezorgd voor het behalen van alle prijzen op het NK. De goocheltrucs eens in het echt zien? Het goochelduo staat de komende weken op theaterfestival De Parade. Download onze app. 2019 AT5, onderdeel van Publieke Omroep Amsterdam.

Contacteer ons

-- goochelaar huren
-- goochelaar inhuren
-- nederlandse goochelaar
-- dynamo goochelaar
-- goochelaar kinderfeestje
-- bekende goochelaar
-- goochelaar amsterdam
-- goochelaar kinderen
-- goochelaar utrecht