Meer resultaten voor gili goochelaar

gili goochelaar
Gili charlatan.
Gili gehuldigd als erelid van SKEPP! Op 7 april 2018 werd Gili gehuldigd als erelid van SKEPP, de vereniging die pseudowetenschappen en zogenaamde paranormale verschijnselen kritisch bekijkt. CTRL van Gili 1 januari op VIER. Gili voor de derde keer op Pukkelpop!
Gili ontmaskert paranormale mediums met deze simpele maar straffe truc Celebrities Showbizz HLN.
Deel via Facebook 0 Tweet. Celebrities Een Nederlands tv-optreden van mentalist Gili gaat viraal nadat de clip verscheen op de filmpjessite Dumpert. De beelden, uit het VPRO-programma Zondag met Lubach, dateren van januari dit jaar. Gili was in het programma te gast om zogenaamde mediums als Derek Ogilvie en Char te ontmaskeren.
Wie is Gili? Kortrijk Het Nieuwsblad.
Hij studeerde ergotherapie in Brugge en werkte jarenlang in de zorgsector alvorens zich vanaf 1991 fulltime op zijn artistieke carrière te concentreren. Gili was aanvankelijk actief als goochelaar en cabaretier, maar maakte de overstap naar comedy en onderscheidde zich als mentalist en illusionist.
Gili mentalist Wikipedia.
Gili is de artiestennaam van Lieven Gheysen Kortrijk, 17 oktober 1962, een Vlaams komiek, illusionist en mentalist. Na vroegere bezigheden als goochelaar en cabaretier, stapte Gili in 1994 het podium op als deel van de voorstelling Revue van De Nieuwe Snaar.
Kalender Gili charlatan.
CC De Abdij Arjaantheater Geraardsbergen. deRuchte Someren NL. GC Hoogstraten Rabboenizaal Hoogstraten. 02/12/18 Speciaal voor Jullie met Gunter Lamoot. CC De Brouckere Torhout. CC Lokeren Lokeren. CC Leopoldsburg Leopoldsburg. Den Egger Scherpenheuvel. CC De Factorij Zaventem. GC Kadans Wuustwezel. Gili 5to9 management 2016.
Gili Live Comedy.
Zijn vijf zintuigen zó goed gebruiken dat het lijkt alsof hij een zesde zintuig heeft: dat is het vak dat mentalist Gili tot een ware kunst wist te verheffen en waarmee hij vermeende paragnosten en helderzienden liefdevol belachelijk maakt. De West-Vlaming is geen komiek, noch een doordeweekse goochelaar, maar een mentalist.
Mentalist Gili op tournee met Charlatan: Ik" bedrieg je waar je bij staat" Gent KW.be.
Het voorbije jaar, tijdens de try-outs, is het me twee keer overkomen dat iemand mij na de show kwam opzoeken en toegaf dat ik een punt heb, Gili, er zijn inderdaad veel charlatans onder paranormaal begaafden" Waarmee die mensen eigenlijk bedoelden dat alle anderen niet, maar zij wél, ter goeder trouw zijn.
Van illusionist Gili tot Kulderstoet op Korenmarkt Gent Regio HLN.
Van illusionist Gili tot Kulderstoet op Korenmarkt. 10 juli 2018. Deel via Facebook 0 Tweet. Foto Gianni Barbieux Illusionist Gili weet nu al wie er het WK gewonnen heeft. Zondagavond deelt hij na de finale zijn prognose met de feestgangers.

Contacteer ons

-- vtm goochelaar nicolas
-- belgische goochelaar
-- vrouwelijke goochelaar
-- goochelaar nicolas inhuren
-- gili goochelaar
-- nicholas goochelaar uitgelegd
-- goochelen doe je zo
-- goochelaar inhuren kosten
-- nicolas goochelaar boeken