Resultaten voor nederlandse goochelaars

nederlandse goochelaars
Nederland Goochelland De goochelaars geschiedenis van NL.
Waar een klein land groot in kan zijn hoor je wel eens zeggen als het gaat om sportprestaties, maar als het gaat om de kunst van het onverklaarbarede goochelkunstdan gaat dit gezegde zeker op! De afgelopen jaren zijn er ook Nederlandse goochelaars die de eerste prijs hebben gewonnen, en stonden we regelmatig in de top 3 van het wereldpodium!
Lijst van Goochelaars De Nederlandse Magische Unie.
Lid worden van de NMU. Uitslagen van Nederlandse kampioenschappen. Lezingen van goochelaars. Het laatste nieuws. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons via social media. COPYRIGHT STICHTING NEDERLANDSE MAGISCHE UNIE / Colofon / Ontwerp realisatie: Muzo Media.
Goochelaar boeken, prijzen van artiesten online / Twilight Entertainment.
80's' / 90's.' Latin / Salsa. Alle DJ's' en Drive in Shows. Oranje / Voetbal. Typetjes / Acteurs. U bent op zoek naar een goochelaar? Wij hebben een groot aanbod van tafelgoochelaars welke op een leuke manier uw gasten kunnen vermaken.
Goochelaar Magic Mike Magisch Entertainer.
Later ben ik me meer gaan verdiepen in het mentalisme en mindreading. Om met collega goochelaars van gedachten te wisselen en inspiratie op te blijven doen werd ik lid van een goochelclub. Maandelijks leer ik trucs bij om het voor mezelf, maar zeker voor mijn publiek spannend te houden.
Tel Smit, Top goochelaar werd tweemaal wereldkampioen Kunst en Cultuur: Diversen.
Tel Smit is zonder meer een van Nederlands beste en beroemdste goochelaars. Tot tweemaal toe won hij het wereldkampioenschap manipulatie goochelen, met subliem uitgedachte trucs. Hij gaf exclusieve optredens voor de Koninklijke familie te Monaco en trad op in de Amerikaanse Ed Sullivan show. Als jonge jongen heeft hij zelfs nog thee gedronken met een zeer oude Charlie Chaplin en met een jonge Tommy Cooper. Tel Smit is een Nederlandse goochelaar waar we trots op zijn en blijven.
Victor Mids.
Neuromagic is een combinatie van illusionisme, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid. De klassieke vorm van goochelen achter zich latend, demonstreert Victor de inzichten die schuil gaan achter zijn unieke illusies en interactieve neuropsychologische experimenten. Hoe makkelijk bent u af te leiden?
Goochelaar Steve Carlin NR.1 BESTE KEUZE Goochelaar van 2019.
Steve Carlin is dé Nederlandse TOP goochelaar voor uw komend feest of event! Deze exclusieve goochelaar wordt het hele jaar door volgeboekt voor zowel zakelijke events als privé feesten. Met ruim 27 jaar ervaring bent u altijd verzekerd van een onvergetelijk optreden!
Bekende Nederlandse Goochelaars, Wie zijn het? Lees meer.
door Dave van Gulik jan 23, 2017 Bekende Goochelaars 0 Reacties. Bekende Nederlandse Goochelaars zijn wereldwijd actief en treden overal op. Het goochelen komt steeds meer in opkomst, en ook in de media komt er steeds meer aandacht voor goochelen en het illusionisme.
Goochelclub NBG Noord-Hollandse Bond van Goochelaars.
Mede dankzij een aantal zeer talentvolle junioren en enthousiaste clubleden. De Noord-Hollandse Bond van Goochelaars is aangesloten bij de Nederlandse Magische Unie. Kijk hier voor meer informatie over het lidmaatschap of neem contact op met onze secretaris Eddy Opperdoes. 023 56 40 830.
Magic John is de ideale goochelaar.
Ede Mei 2014: Nederlands Kampioen Kindergoochelen, 1e prijs van de kinderjury. Ede Mei 2013: Nederlands Kampioen Kindergoochelen, 1e prijs van de kinderjury. Grote Prijs van Vlaanderen 2012, 2e prijs Beste Nederlandse Goochelaar. Grote Prijs van Vlaanderen 2011, 2e prijs Beste Nederlandse Goochelaar.

Contacteer ons

-- goochelaar emmen
-- goochelaar limburg
-- goochelaar zwolle
-- goochelaar huren limburg
-- nicolas de goochelaar
-- goochelaar jan
-- nederlandse goochelaars
-- goochelaar haarlem
-- goochelaar kinderfeestje antwerpen
-- ander woord voor goochelaar
-- goochelaar kinderfeestje groningen
-- nicholas goochelaar show
-- poppenkast