Op zoek naar goochelaar jordi?

goochelaar jordi
Goochelaar Jordi in Putten De Telefoongids.
Persoonlijke hulp nodig? Bel 1819 nummerinformatie 100ct/min. Feestartikelen in Putten. Eigenaar van dit bedrijf. Goochelaar Jordi in Putten. Muntersgoed 3, 3882KE, Putten. Beoordeel dit bedrijf. 06-22761980 Toon nummer. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens. Nog geen reviews geplaatst.
Goochelaar JORDI JANSEN mulitifuntionele goochelaar.
Naast het goochelen op feesten en partijen is goochelaar Jordi Jansen uitermate geschikt voor zakelijke events. Met gemak brengt goochelaar Jordi Jansen uw zakelijke boodschap over, door middel van zijn trucs. Tijdens beurzen, congressen en seminars geeft goochelaar Jordi Jansen net dat beetje meer cachet.
Goochelaar Jordi Representatief, onnavolgbaar en uniek. Boek nu online!
De verrassend vingervlugge goochelaar Jordi is een rasartiest die uw gasten versteld zal doen staan met zijn razendsnelle trucs. Jordi heeft een zeer gevarieerd repertoire aan goocheltrucs voor zowel jong als oud, voor al uw evenementen op elke gewenste locatie!
Goochelaar Jordi.
Goochelaar Jordi Jansen is met meer dan 20 jaar ervaring een zekere keuze voor het entertainment op uw zakelijke evenement of uw privé feest. Prijswinnend goochelaar Jordi is te boeken voor zowel kleine acts tijdens een receptie tot een volledige presentatie op een podium.
Jordi Jansen Goochelaar.nl.
Goochelaar Jordi Representatief, onnavolgbaar en uniek! Goochelaar Jordi is een rasartiest. Met ruim 20 jaar ervaring in het vak biedt Jordi shows met kwaliteit en trucs die grenzen aan het onmogelijke. Begonnen als 9 jarige leerling van Joop Eiland en inmiddels opgeklommen tot professioneel magisch entertainer!
Goochelaar Jordi boeken of Goochelaar Jordi inhuren Viking Entertainment.
Jordi volgt nu zijn passie en kinderdroom en timmert aan de weg als goochelaar. Jordi is nu werkzaam als professioneel magisch entertainer, naast zijn carrière als Radiodiagnostisch Laborant in het ziekenhuis. Op 11-jarige leeftijd had Jordi zijn eerste optreden: voor honderden leeftijdgenoten tijdens een voorleeswedstrijd.

Contacteer ons

-- kinderfeestje goochelaar
-- goochelaar nijmegen
-- sinterklaas
-- magic mike goochelaar
-- goochelaar tilburg
-- goochelaar dries
-- beroemde goochelaar
-- goochelaar eindhoven
-- kosten goochelaar kinderfeestje
-- goochelaar kinderfeestje rotterdam
-- goochelaar jordi
-- goochelen met kaarten
-- tafelgoochelaar