Meer resultaten voor goochelaar jordi

goochelaar jordi
Goochelaar Jordi.
Goochelaar Jordi Jansen is met meer dan 20 jaar ervaring een zekere keuze voor het entertainment op uw zakelijke evenement of uw privé feest. Prijswinnend goochelaar Jordi is te boeken voor zowel kleine acts tijdens een receptie tot een volledige presentatie op een podium.
Goochelaar JORDI JANSEN mulitifuntionele goochelaar.
Naast het goochelen op feesten en partijen is goochelaar Jordi Jansen uitermate geschikt voor zakelijke events. Met gemak brengt goochelaar Jordi Jansen uw zakelijke boodschap over door middel van zijn trucs. Tijdens beurzen, congressen en seminars geeft goochelaar Jordi Jansen net dat beetje meer cachet.
Tafel goochelaar Jordi tafel-goochelaar.com.
Met een goochelaar aan tafel is niets zeker, en het onmogelijke blijkt toch mogelijk. Mensen laten zich graag uitdagen door een goochelaar, zelfs als je weet dat je in de maling wordt genomen doe je mee. Dat is het vertrouwen wat iemand als goochelaar Jordi op kan wekken.
Goochelaar Jordi in Putten De Telefoongids.
Persoonlijke hulp nodig? Bel 1819 nummerinformatie 100ct/min. Feestartikelen in Putten. Eigenaar van dit bedrijf. Goochelaar Jordi in Putten. Muntersgoed 3, 3882KE, Putten. Beoordeel dit bedrijf. 06-22761980 Toon nummer. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens. Nog geen reviews geplaatst.
Goochelaar Jordi Representatief, onnavolgbaar en uniek!
Super hoe Jordi van heel dichtbij zijn goochelkunsten laat zien en me bleef verrassen wat een waanzinnige goochelaar en entertainer! Wij hebben Jordi op 24 januari en 2 februari 2017 geboekt om onze klanten te entertainen tijdens een wijnproeverij met bijpassende hapjes.
Een goochelaar als entertainment Poly-Aktief.
Maar dan is het wel belangrijk dat u een goede goochelaar inhuurt. Een goochelaar die u kunt inhuren en waarbij u verzekerd bent van een leuke avond met mooie trucs, is goochelaar Jordi. Goochelaar Jordi heeft al 20 jaar ervaring met optredens en met het vermaak van gasten op feesten.
Goochelaar Jordi Jansen Xclusive-bookings.nl.
Goochelaar Jordi Jansen. Goochelaar Jordi Jansen is met meer dan 20 jaar ervaring een zekere keuze voor het entertainment op uw evenement. Prijswinnend goochelaar Jordi is te boeken voor zowel kleine acts tijdens een receptie tot een volledige presentatie op een podium.
Home Goochelaar Jordi.com.
De leukste goochelshow voor kinderen! De goochelaar zorgt een uur lang voor verrassingen en de kinderen hangen aan zijn lippen. Professioneel goochelaar Jordi verzorgt jaarlijks vele optredens op borrels, recepties, bedrijfsfeesten, bruiloften, familiefeesten en andere evenementen. Goochelaar Jordi een zekere keus voor uw entertainment!;
Biografie Goochelaar Jordi.
Biografie Goochelaar Jordi. Met ruim twintig ervaring weet goochelaar Jordi het publiek te vermaken en te verwonderen, zowel op een zakelijk evenement, bruiloft of privé gelegenheid. Jong en oud geniet van de vele goocheltrucs die Jordi Jansen in zijn repertoire heeft.
Goochelaar Jordi boeken of Goochelaar Jordi inhuren Viking Entertainment.
Jordi volgt nu zijn passie en kinderdroom en timmert aan de weg als goochelaar. Jordi is nu werkzaam als professioneel magisch entertainer, naast zijn carrière als Radiodiagnostisch Laborant in het ziekenhuis. Op 11-jarige leeftijd had Jordi zijn eerste optreden: voor honderden leeftijdgenoten tijdens een voorleeswedstrijd.

Contacteer ons

-- kinderfeestje goochelaar
-- goochelaar nijmegen
-- sinterklaas
-- magic mike goochelaar
-- goochelaar tilburg
-- goochelaar dries
-- beroemde goochelaar
-- goochelaar eindhoven
-- kosten goochelaar kinderfeestje
-- goochelaar kinderfeestje rotterdam
-- goochelaar jordi
-- goochelen met kaarten
-- tafelgoochelaar